e-VERUM logo

Проект "ТОРНАДО" закривається 31 грудня 2017 року

Опубліковано: 12/20/17

ТОВ ЕВЕРУМ та Clarivate Analitics не дійшли до згоди щодо умов подальшого співробітництва на 2018 рік. Тому ТОВ ЕВЕРУМ не матиме можливості забезпечувати передплату на наукометричну базу Web of Science в 2018 році.

Фонд ЕВЕРУМ, на жаль, також припиняє діяльність по наданню такого доступу для установ, евакуйованих із зони АТО, в 2018 році.

Установам, що підпорядковані МОН, які бажають продовжити отримувати сервіс від Clarivate Analitics, потрібно звертатися до Департаменту науково-технічного розвитку МОН з питанням про можливість іх включення в перелік вищих навчальних закладів і наукових установ, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, яким надається доступ до Web of Science, для яких державну закупівлю зазначеної послуги здійснює централізовано Державна науково-технічна бібліотека України.

Іншим установам рекомендуємо звертатися безпосередньо до Clarivate Analitics через веб-сторінку https://clarivate.com/contact-us/sales-enquiries/.

Сайт everum.org.ua з 1 січня 2018 не буде обновлятися, а з 1 квітня 2018 його буде переміщено на домен everum.uran.ua.

Колектив ТОВ та Фонду ЕВЕРУМ щиро дякує всім членам консорціуму e-VERUM за співробітництво і бажає всього найкращого в Новому 2018 році.